Μαζί με τη νέα σειρά smartphones Pixel 3, η Google ανακοίνωσε και το Pixel Stand, μία βάση για την ασύρματη φόρτιση των νέων της συσκευών.

Όμως το Pixel Stand είναι κάτι περισσότερο από μία απλή βάση ασύρματης φόρτισης, αφού μετατρέπει το κινητό σας σε μία μικρότερη έκδοση του… Home Hub, και επομένως μπορεί να απεικονίζει στην οθόνη όποιον βρίσκεται πίσω από την πόρτα της εισόδου στο σπίτι σας (εφόσον έχετε το κουδούνι Nest Hello).

Όταν επίσης η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, μετατρέπεται σε ψηφιακή κορνίζα ενώ λίγη ώρα πριν ξυπνήσετε, το Pixel 3 στην βάση φόρτισης «μιμείται» την ανατολή του ήλιου για δεκαπέντε περίπου λεπτά, αυξάνοντας το φως στο δωμάτιο για να σας… προετοιμάσει για την ημέρα σας.

1785584640_pixelstand.jpg.77f63aa4746d26717317ed2fe58407f9.jpg

Η συσκευή στοιχίζει €79 και μπορεί να φορτίσει το Pixel 3 ή το Pixel 3 XL σας τόσο γρήγορα όσο φόρτιζε ενσύρματα ο φορτιστής τις συσκευές της περασμένης γενιάς (10W). Το Pixel Stand μπορεί να φορτίζει οριζόντια ή κάθετα το κινητό και είναι συμβατό με Qi, οπότε μπορεί και φορτίζει οποιαδήποτε συσκευή είναι συμβατή με το πρότυπο.

Η Google πέρα από το Pixel Stand ανακοίνωσε και νέα έκδοση του Chromecast, το οποίο έχει ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση και στοιχίζει όσα και ο προκάτοχός του, δηλαδή περίπου $35.

Η συσκευή που είναι διαθέσιμη σε Charcoal και Chalk, σύμφωνα με την Google είναι 15% ταχύτερη από τη περασμένη γενιά και μπορεί και λειτουργεί ως Chromecast Audio, επιτρέποντας την αναπαραγωγή μουσικής σε συγχρονισμό με άλλα Chromecasts ή ηχεία Google Home (το χαρακτηριστικό multi-room audio θα διατεθεί αργότερα μέσα στη χρονιά).

dims.jpg.35009ca4b06f32f76a99fcd1314fa6d1.jpg