Μπορεί οι Samsung και HTC να έχουν τις δικές τους προτάσεις για stock android εμπειρία με τις αντίστοιχες Google Play εκδόσεις των Galaxy S4 και One, όμως όλοι περιμένουν την επόμενη γενιά συσκευών με τις ευλογίες της Google.

Με αρχείο log που διέρρευσε και δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Myce.com, φαίνεται να έχουμε τα πρώτα στοιχεία του επερχόμενου Nexus 5 (το οποίο παρουσιάζεται με τις κωδικές ονομασίες LG D820 και Hammerhead). Σύμφωνα λοιπόν με το log, η νέα γενιά έρχεται με οθόνη 5 ιντσών (4.97 πραγματικές ίντσες) ανάλυσης 1080p και 442ppi, επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB μνήμης RAM, 16GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης (λογικά επεκτάσιμη), κάμερα 8MP και μπροστινή 1.2MP, NFC, Bluetooth 4.0 και LTE, ενώ τρέχει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat.

 

Τέλος, το νέο μοντέλο, σύμφωνα πάντα με την πηγή έρχεται με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και με μπαταρία 2300mAh. Η εταιρεία κατασκευής θηκών κινητών τηλεφώνων SPIGEN υποστηρίζει πως το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μία σχετική ανακοίνωση της Google μέσα στις επόμενες μέρες.

 

gsmarena_002.jpg

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/leaked_nexus_5_log_reveals_most_of_the_specs-news-6876.php[/url]']GSMArena

 

Ενημέρωση: Μία ακόμη φωτογραφία του Nexus 5 διέρρευσε.

 

nexus5live.jpg