Χάρη στην Google, και στην φωτογραφία που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γνωρίζουμε τον σχεδιασμό του πίσω μέρους του Pixel 4.

Τώρα, με βάση ορισμένες πληροφορίες και διαρροές, ο καλά πληροφορημένος συνήθως leakster, Steve Hemmerstoffer (@onleaks) σε συνεργασία με το Pricebaba έδωσαν στην δημοσιότητα ορισμένα renders του Pixel 4 XL. Από ότι φαίνεται, το Pixel 4 XL δεν θα διαθέτει κάποιου είδους εγκοπή ή οπή στην πρόσοψη, αλλά ένα μεγαλύτερο «περιθώριο» (bezel) που πέρα από το ακουστικό, φιλοξενεί διπλή εμπρόσθια κάμερα και άλλους αισθητήρες. Από τα renders δεν διακρίνεται επίσης κάποιος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε περιμένουμε το Pixel 4 XL να διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με in-display fingerprint reader ή οι αισθητήρες που παρατηρούμε κοντά στις κάμερες ενδέχεται να χρησιμεύουν για κάποια προηγμένη και ασφαλή τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Ο Steve Hemmerstoffer υποστηρίζει ότι οι διαστάσεις του Pixel 4 XL θα είναι 160,4 x 75,2 x 8.2 χιλιοστά (9,3 χιλιοστά πάχος με το εξόγκωμα της κάμερας). Πριν από λίγο καιρό, ο ίδιος μαζί με το Pricebaba είχαν δημιουργήσει renders της πίσω όψης του Pixel 4, τα οποία όπως αποδείχτηκε και από την ανάρτηση της Google ήταν πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα, οπότε είναι πολύ πιθανό και τα τελευταία αυτά renders να απεικονίζουν με σχετική ακρίβεια το πραγματικό προϊόν. Η Google πάντως αναμένεται να παρουσιάσει τα Pixel 4 και Pixel 4 XL το Φθινόπωρο.

Engadget