Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.3.1 και άλλες ενημερώσεις με διόρθωση για "ενεργά εκμεταλλευόμενο" σφάλμα

Μετά την κυκλοφορία του iOS 16.3.1, αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν σημαντικά πρόβλημα με την εφαρμογή των Google Photos. Αρκετοί χρήστες στο Twitter και σε άλλες υπηρεσίες, αναφέρουν ότι η εφαρμογή «κρασάρει» κατά την εκκίνηση, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση ή τη διαχείριση της βιβλιοθήκης φωτογραφιών Google.

Αν και το πρόβλημα δεν είναι καθολικό αφού αρκετοί αναφέρουν ότι η εφαρμογή δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλες εφαρμογές της Google, όπως το Gmail, το Google Drive και τα Google Maps, φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα και γιατί επηρεάζει μόνο ορισμένους κατόχους iPhone. Η ενημέρωση του iOS (η οποία μπορεί να προκάλεσε ή να μην προκάλεσε το πρόβλημα) υποτίθεται ότι είναι σχετικά μικρή αφού οι σημειώσεις της Apple λένε ότι προορίζεται κυρίως για τη διόρθωση σφαλμάτων και μερικών ζητημάτων ασφαλείας μετά από ένα σημαντικό bug που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.

Η Google γνωρίζει το πρόβλημα και "βρίσκεται στη διαδικασία διάθεσης μιας ενημέρωσης στην έκδοση 6.23.1 της εφαρμογής Google Photos που λύνει το θέμα", σύμφωνα με τον Michael Marconi, εκπρόσωπο της εταιρείας. Μέχρι στιγμής, η νέα έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στο App Store.
 

  • Like 1
  • Sad 1