Η EIZO ανακοίνωσε τη νέα FlexScan EV3237, μία νέα οθόνη με LED-Backlit IPS LCD panel που υποστηρίζει ανάλυση 3840 x 2160 pixels και έχει διαγώνιο 31.5 ίντσες.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, χάρη στα οικολογικά της χαρακτηριστικά, στην εργονομία και σε χαρακτηριστικά όπως τα picture-in-picture και picture-by-picture είναι ιδανική για εργασίες σε γραφείο ή κέντρα ελέγχου, για gaming καθώς και για εργασίες CAD/CAM.

 

Το panel in-plane switching προσφέρει γωνίες θέασης έως και 178° ελαχιστοποιώντας τις χρωματικές αλλοιώσεις και τις παραμορφώσεις στην αντίθεση με τη μέγιστη φωτεινότητα να είναι 300cd/m2 και ο λόγος αντίθεσης 1000:1. Το monitor διαθέτει δύο εισόδους DisplayPort v1.2, μία HDMI καθώς και μία DVI dual-link. Χάρη στον αριθμό των εισόδων και στο χαρακτηριστικό picture-by-picture, οι χρήστες μπορούν να χωρίσουν την οθόνη σε δύο, τρία ή τέσσερα τμήματα ενώ η ανάλυση των 3840 x 2160 pixels στα 60Hz υποστηρίζεται από κάθε έναν από τους δύο DisplayPort connectors.

 

Χάρη στη τεχνολογία EcoView Optimizer 2, η κατανάλωση μειώνεται έως και κατά 30% (η τεχνολογία Auto EcoView αυτόματα ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης επίσης ανάλογα με τις συνθήκες στο περιβάλλον ενώ ο αισθητήρας EcoView Sense 2 αντιλαμβάνεται πότε ο χρήστης φεύγει από μπροστά από την οθόνη για να ενεργοποιήσει τη λειτουργία μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και όταν ο χρήστης επιστρέφει, η οθόνη ενεργοποιείται αυτόματα). Δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια (0W) όταν είναι κλειστή επίσης.

 

Η οθόνη εξοπλίζεται με ηχείο 1W καθώς υποδοχή για ακουστικά και επιδεικνύει χρόνο απόκρισης 5ms -gray-to-gray. Η τιμή της για την ώρα είναι άγνωστη και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

 

Link.png Site: EIZO