Πρόσφατα η Google αποκάλυψε τηλεοράσεις αρκετών κατασκευαστών με υποστήριξη Google Cast, και ένα από τα ονόματα που έκαναν εντύπωση, ήταν αυτό της Polaroid.

Η Google έκανε γνωστό ότι πολλοί κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων οι Toshiba, Vizio, Philips, Magnavox, Westinghouse και άλλοι θα υποστηρίζουν Google Cast, ωστόσο το όνομα που έκανε περισσότερο εντύπωση, ήταν αυτό του κατασκευαστή φωτογραφικών ειδών, Polaroid.

 

H Polaroid ανακοίνωσε τις πρώτες της έξυπνες τηλεοράσεις, οι οποίες σύμφωνα με αναφορές προσφέρουν υψηλό λόγο απόδοσης/ τιμή. Κάθε μοντέλο στην σειρά LED, διαθέτει πάνελ ανάλυσης 4K με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, native HEVC decoding και streaming μέσω Google Cast, οπότε οι χρήστες δεν θα έχουν πρόβλημα να παρακολουθήσουν video ανάλυσης Ultra HD αλλά ούτε και να κάνουν share ένα YouTube video από το κινητό τους.

 

Αρχικά, η Polaroid θα προσφέρει μία γκάμα τηλεοράσεων με διαγώνιο που ξεκινάει από τις 43 ίντσες και φτάνει τις 65 ίντσες, με τιμές ανάμεσα στα $499 και $999, ενώ ετοιμάζει και μία τηλεόραση 75 ιντσών, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Φθινόπωρο, με τιμή $1899 (η συγκεκριμένη βεβαίως δεν είναι και τόσο οικονομική).

 

Link.png Site: Engadget