Ο Philip K. Dick, ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας είναι υπεύθυνος για ορισμένες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, αφού αρκετά έργα του έχουν αποτελέσει τη βάση για εκπληκτικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως το Blade Runner, το Minority Report ή το Total Recall.

Τώρα, μαθαίνουμε ότι ορισμένα από τα διηγήματά του θα αποτελέσουν τη βάση για μία νέα τηλεοπτική σειρά που έχει την ονομασία Philip K. Dick’s Electric Dreams. Αν ο τίτλος σας φαίνεται οικείος, είναι επειδή το σενάριο της ταινίας Blade Runner έχει βασιστεί πάνω στο βιβλίο “ Do Androids Dream of Electric Sheep?” του Philip K. Dick (Το Ηλεκτρικό Πρόβατο, 1968).

 

Στη τηλεοπτική σειρά που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, καθένα από τα οποία θα βασίζεται σε κάποιο από τα διηγήματα του συγγραφέα, θα πρωταγωνιστήσουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Benedict Wong, Steve Buscemi, Anna Paquin, Terrance Howard, Bryan Cranston κ.ά.

για τη σειρά αποκαλύπτει μία πραγματικά σουρεαλιστική σειρά επιστημονικής φαντασίας, με άδειες πόλεις, ανθρώπους γουρούνια, ρομπότ κ.ά.

 

Οι Sony Pictures και το Βρετανικό Channel 4 είχαν ανακοινώσει από πέρυσι ότι θα προχωρούσαν σε συνεργασία για να δημιουργήσουν την τηλεοπτική σειρά με τον Bryan Cranston του Breaking Bad, τον Michael Dinner του Justified και τον Ronald D. Moore του Battlestar Galactica στη παραγωγή. Τη διανομή της τηλεοπτικής σειράς στις Η.Π.Α έχει αναλάβει η υπηρεσία Amazon Video.

 

https://vimeo.com/230573368

 

Link.png Site: The Verge