Η παρουσία της Acer στη φετινή Computex είναι αρκετά έντονη, με την εταιρεία να παρουσιάζει νέα προιόντα αλλά και να θέτει τις βάσεις για το μέλλον της.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πρόεδρο της Acer, J.T Wang, οι συσκευές που διαθέτουν οθόνη αφής θα κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά στις μελλοντικές κυκλοφορίες της εταιρείας σε λίγα μόλις χρόνια. Δίνοντας ακριβή ποσοστά, ο Wang πιστεύει ότι το 80% των προϊόντων της Acer θα διαθέτουν οθόνη αφής μέχρι το έτος 2015.

 

Ακόμα οι πωλήσεις notebook με οθόνη αφής της Acer θα αυξηθούν από 25% σε 30 με 35% μέχρι το τέλος του έτους, κάνοντας την αρχή για μια πολύ μεγαλύτερη αύξηση τα δύο επόμενα χρόνια. Αν και οι πωλήσεις υπολογιστών αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή τη χρονιά, ο πρόεδρος της Acer πιστεύει ότι οι πωλήσεις υπολογιστών με οθόνη αφής θα αντιστρέψει το κλίμα. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η Intel με τη νέα γενιά επεξεργαστών Haswell.

 

Link.png Site: http://www.techradar.com/us/news/mobile-computing/acer-forecasting-80-percent-of-product-line-will-use-touch-screens-by-2015-1156263?[/url]']techradar.com