Μπορεί να μην χαρακτηρίζεται ακριβώς… «εικονική πραγματικότητα», παρόλα αυτά με το Predator Thronos βρεθήκαμε όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται χωρίς να φοράμε κάτι ενοχλητικό στο κεφάλι μας. 

Με τρεις μεγαλοπρεπείς οθόνες 27 ιντσών να καλύπτουν το οπτικό σου πεδίο, με ένα εργονομικό και ρυθμιζόμενο κάθισμα που δονείται και που περιστρέφεται κατά 140⁰ και βεβαίως με τον απαραίτητο gaming desktop υπολογιστή Predator, το gaming setup της Acer μοιάζει περισσότερο με το κόκπιτ ενός αεροσκάφους ή με τη θέση οδήγησης ενός αγωνιστικού και σε τοποθετεί στο κέντρο της δράσης. 

Το setup διαθέτει χειριστήρια που επιτρέπουν την ρύθμιση του καθίσματος (το οποίο είναι εξαιρετικά αναπαυτικό και άνετο ώστε να μπορείς να κάθεσαι και να παίζεις με τις… ώρες) όπως και του επιβλητικού βραχίονα με τις οθόνες για να βρεθεί στην γωνία που θέλει ο gamer αλλά και του «footrest».

Μπροστά και στο ύψος ενός γραφείου βρίσκεται η «βάση» για την τοποθέτηση του πληκτρολογίου, του mouse ή των διάφορων χειριστηρίων.

Η εμπειρία gaming με το Predator Thronos είναι καταπληκτική και συνέβαλε στο να νιώθουμε περισσότερο ρεαλιστικά τα παιχνίδια. Δυστυχώς στο περίπτερο της Acer που ρωτήσαμε δεν γνώριζαν να μας πουν την τιμή ή την ημερομηνία διάθεσης του Predator Thronos (το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς).