Σε συνεργασία με την Bethesda και ως μέρος της διαφημιστικής προώθησης του επερχόμενου παιχνιδιού Starfield, η AMD ανακοίνωσε μία ειδική, σε περιορισμένα τεμάχια, έκδοση της κάρτας γραφικών Radeon RX 7900 XTX και του επεξεργαστή Ryzen 7 7800X3D.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι περιορισμένες εκδόσεις θα διατεθούν σε μόλις 500 αντίτυπα, πράγμα που τις καθιστά εξαιρετικά σπάνιες και επομένως θα γίνουν πολυζήτητες από συλλέκτες. Στην περίπτωση του επεξεργαστή Ryzen 7 7800X3D Starfield Limited Edition δεν υπάρχει κάποια πρόσθετη σήμανση ή τα διακριτικά του παιχνιδιού στον ίδιο τον επεξεργαστή -π.χ. στον θερμοδιαχύτη/ heatspreader ή IHS- και επομένως σε σύγκριση με μία τυπική έκδοση, οι αλλαγές περιορίζονται στη συσκευασία. 

H Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition ωστόσο πέρα από ξεχωριστή συσκευασία διαθέτει σύστημα ψύξης στο οποίο έχουν γίνει ορισμένες διακριτικές και καλαίσθητες παρεμβάσεις, με χρωματιστές λεπτομέρειες, ειδικούς χαρακτήρες και διακριτικά να προέρχονται απευθείας από το παιχνίδι.

Όπως αναφέραμε, θα διατεθούν μόλις 500 τεμάχια του επεξεργαστή και 500 τεμάχια της κάρτας γραφικών, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστό αν πρόκειται για αριθμημένα τεμάχια ή όχι. Να αναφέρουμε, ότι κανένα από τα δύο προϊόντα δεν θα διατεθεί προς πώληση. Ο μοναδικός τρόπος για να τα αποκτήσει κάποιος θα είναι με τη συμμετοχή του σε διάφορες προωθητικές ενέργειες ή διαγωνισμούς που θα ανακοινωθούν μελλοντικά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί. 

 

  • Like 4