Kατά τη διάρκεια της Computex 2014, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά νέα προϊόντα από την ASUS (μεταξύ όλων των άλλων εταιρειών), όμως μια από τις οθόνες που υπήρχαν στο περίπτερό της μαγνήτισε την προσοχή μας με πολύ πιο έντονο τρόπο.

Πρόκειται για μια νέα κυρτή οθόνη 32 ιντσών η οποία διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LED και είναι η μεγαλύτερη αυτής της τεχνολογίας που έχει κατασκευαστεί παγκοσμίως μέχρι στιγμής.

 

Με ανάλυση 2560 x 1440 και μέγιστη φωτεινότητα 250cd/m2 η νέα οθόνη (η ονομασία της οποία δεν έχει γίνει γνωστή) φιλοδοξεί να βελτιώσει σημαντικά την κινηματογραφική εμπειρία των χρηστών προσφέροντας παράλληλα και πολύ καλή αισθητικά προσθήκη στο σαλόνι χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που διαθέτει.

 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει είσοδο εικόνας Display port καθώς τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά δεν έχουν γνωστοποιηθεί από την εταιρεία. Όσο για την τιμή της, ούτε και αυτή έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, αλλά όπως όλοι φανταζόμαστε μάλλον δεν θα είναι και ιδιαίτερα προσιτή.

 

IMG_1678.JPG