Η ASUS διέθεσε το τελευταίο της wearable πέρυσι, με την μορφή του Zenwatch 3, το οποίο διαδέχτηκε το Zenwatch 2 που είχε ανακοινωθεί το 2015, και το οποίο με την σειρά του είχε διαδεχτεί το πρωτότυπο Zenwatch το 2014.

Με την παρουσίαση ενός τέτοιου προϊόντος κάθε έτος, θα περιμέναμε την ASUS να είναι ευχαριστημένη με την απόδοση της συσκευής της στην αγορά, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχουμε όλα τα δεδομένα.

 

Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρείας στην Ταϊβάν, η ASUS μετά βίας πουλάει συσκευές smartwatch. Κατά μέσο όρο, κάθε μήνα, η ASUS παραγγέλνει σύμφωνα με αναφορές περίπου 5000 με 6000 μονάδες το τελευταίο διάστημα. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για πολύ λίγα τεμάχια, ειδικά αν κάποιος συγκρίνει το παραπάνω νούμερο με τις πωλήσεις του Apple Watch, που άγγιξαν τα 3,5 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς (κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο smartwatches τον μήνα για την Apple).

 

Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που η ASUS εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο το Zenwatch 3. Όπως και να έχει, οι πιθανότητες να δει το φως της μέρας το Zenwatch 4 μοιάζουν να είναι πολύ λίγες.

 

Link.png Site: GSMArena