Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την ίδια της Asus όμως η AT&T θέλοντας να δείξει στους πελάτες της πως θα μεινει πιστή στην υπόσχεσή της να φέρει το PadFone X, έδωσε πριν από μερικές ημέρες στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής.

Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε πως το νέο μέλος της σειρά PadFone, που αποτελεί μια συνδυαστικά λύση smartphone και tablet, θα είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz, 2GB RAM, 16Gb αποθηκευτικού χώρου (που θα μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης) αλλά και οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixel, 441PPI.

 

Φυσικά θα διαθέτει επίσης 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, και φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 13ΜΡ, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2.300mah και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.4 KitKat. Παράλληλα το Padfone station, με το οποίο το τηλέφωνο θα μετατρέπεται σε tablet, θα διαθέτει οθόνη 9 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080, ενώ η μπαταρία του θα έχει την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 4990mAh.

 

Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ή την τιμή του η οποία αναμένεται να είναι στα επίπεδα των προηγούμενων μοντέλων της σειράς.

 

Link.png Site: http://liliputing.com/2014/03/att-preps-asus-padfone-x-launch-unveiling-specs-price-launch-date.html[/url]']Liliputing