Μία νέα οθόνη ανακοίνωσε η ASUS, η οποία μπορεί να μην διαθέτει τα διακριτικά ROG (Republic of Gamers), ωστόσο σύμφωνα με την κατασκευάστρια εξακολουθεί να απευθύνεται σε gamers.

Η MG28UQ διαθέτει TN-film panel (10-bit) που επιδεικνύει διαγώνιο 28 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 3840 x 2160 pixel. Ο χρόνος απόκρισης του πάνελ είναι μόλις 1ms και οι γωνίες θέασης, οριζόντια και κάθετα είναι 170°/ 160°. Η μέγιστη φωτεινότητα είναι 330cd/m² ενώ υποστηρίζεται dynamic mega-contrast.

 

Στα φιλικά, προς τους gamers, χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται το flicker-free LED backlighting, ένα OSD crosshair που είναι ανεξάρτητο του παιχνιδιού (χρήσιμο σε hardcore modes κάποιων online shooters που στερούνται crosshair), ένα OSD timer, ένα frame-rate counter καθώς και η ενσωματωμένη δυνατότητα display alignment.

 

Επίσης, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία GameVisuals, το οποίο προσφέρει προκαθορισμένες βέλτιστες ρυθμίσεις για διάφορους τύπους παιχνιδιών, όπως FPS, RTS, Race simulators κ.ά. Η οθόνη επίσης διαθέτει πιστοποίηση TUV για χαμηλό blue-light LED backlighting.

 

Από άποψη συνδεσιμότητας, η νέα ASUS MG28UQ διαθέτει μία HDMI 2.0, δύο HDMI 1.4A, μία DisplayPort 1.2 καθώς και ένα USB3.0 hub με δύο θύρες. Η ASUS δεν ανακοίνωσε την τιμή της νέας της οθόνης.

 

gallery_286955_2871_22334.jpg

 

Link.png Site: TechPowerUp