Η ASUS αποκάλυψε πριν από λίγες μια ακόμη κάρτα γραφικών βασισμένη στον δημοφιλή πυρήνα GK110 της NVIDIA, η οποία έχει την ονομασία GeForce GTX 780 STRIX.

Η νέα υλοποίηση, την οποία μπορεί να δείτε μαζί με τη συσκευασία της στη σχετική φωτογραφία, έρχεται εφοδιασμένη με 6GB μνήμης, που είναι η διπλάσια ποσότητα από αυτή της reference GTX 780 ενώ για την αποδοτικότερη λειτουργία της έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα ψύξης DirectCU II.

 

Με τους ανεμιστήρες της σχεδιασμένους έτσι ώστε να λειτουργούν προοδευτικά όσο αυξάνεται η χρήση της, η εν λόγω νέα κάρτα θα διαθέτει ακόμη 2304 CUDA Cores, 384-bit memory interface, υποστήριξη SLI αλλά και εξόδους εικόνας dual-DVI, HDMI και DisplayPort.

 

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η πρώτη εκ των οποίων θα έρχεται με πυρήνα και μνήμη χρονισμένα στις κανονικές του συχνότητες αλλά και μια ακόμη εργοστασιακά υπερχρονισμένη με την εταιρεία να υπόσχεται πως σύντομα θα μας δώσει νέες λεπτομέρειες γύρω από αυτές και φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους και την τιμή τους.

 

Link.png Site: TechPowerUp