Η ASUS αποκάλυψε μια ακόμη νέα συσκευή που έρχεται να προστεθεί στην οικογένειά των φορητών υπολογιστών της με την ονομασία Transformer Book Flip.

Εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και με δυνατότητα κλίσης της οθόνης σε οποιοδήποτε σημείο από 0 μέχρι και 360 μοίρες, το Flip θα έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστές Intel Core i7, την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT840M, ενώ θα διατεθεί σε τρία μοντέλα με οθόνες αφής 13.3, 14 και 15.6 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080.

 

Όλα τα νέα μοντέλα θα έρχονται εφοδιασμένα με την τεχνολογία "Instant On" που θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τα επαναφέρουν από το Sleep mode μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση που η μπαταρία πέσει κάτω από το 5% τότε πραγματοποιείται αυτόματα backup όλων των αρχείων και των δεδομένων του χρήστη.

 

IMG_1533.JPG

 

Κάθε Transformer Book Flip θα συνοδεύεται και από την υπηρεσία ASUS WebStorage ενώ η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στα τέλη του Ιουνίου. Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές στις οποίες θα τα δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

 

Link.png Site: TechPowerUp