Οι νέες συσκευές της Asus βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες στο κέντρο του ενδιαφέροντος, με την ταϊβανέζικη εταιρεία να κοιτάει τον ανταγωνισμό "στα μάτια" και να προκαλεί, όπως με το νέο ASUS ZenBook 3.

Η υψηλής ποιότητας κατασκευής σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Asus, φέρνουν στο προσκήνιο ένα υπερ-φορητό υπολογιστικό σύστημα ελαφρύτερο, λεπτότερο και ταχύτερο από το MacBook της Apple, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 11.9 χιλιοστά και βάρος στα 910 γραμμάρια.

 

Το νέο ASUS ZenBook 3 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7, οθόνη FHD 12.5" (με αναλογία οθόνης/συσκευής στο 82%), φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, TouchPad το οποίο αντιλαμβάνεται και την παραμικρή λεπτομέρεια, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μνήμη RAM έως και 16GB και αποθηκευτικό μέσο PCIe SSD του 1TB. Η αυτονομία του αγγίζει τις 9 ώρες, με μία και μόνο φόρτιση και η μπαταρία του αναπληρώνει το 60% της χωρητικότητας της σε λιγότερο από μία ώρα.

 

 

Λόγω της εξαιρετικά λεπτής κατασκευής, από πλευράς υποδοχών/θυρών το σύστημα προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή μία έξοδο ακουστικών των 3.5 χιλιοστών και μία θύρα USB Type-C, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε ένα Universal Dock και να επεκτείνετε τη συνδεσιμότητα του (USB Type-C, USB 3.0 και HDMI). Από πλευράς ήχου, το ZenBook 3 εκμεταλλεύεται τέσσερα ηχεία της Harman Kardon.

 

Η τιμή λιανικής πώλησης του ASUS ZenBook 3 ξεκινά από τα 1499 δολάρια και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διαθεσιμότητας του.

 

ASUS-ZenBook-3_UX390_royal-blue_rose-gold_quartz-grey.jpg

 

Link.png Site: Ubergizmo