Μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Φθινόπωρο, ωστόσο πρόσφατα η BlackBerry ανακοίνωσε την νέα, “ασημένια έκδοση” του τετράγωνου Passport, που έρχεται με μία περισσότερο ραφιναρισμένη σχεδίαση, με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και με μαλακής αίσθησης κάλυμμα με diamond-shaped μοτίβο.

Το BlackBerry Passport Silver Edition διατηρεί κατά τα άλλα το hardware της πρωτότυπης έκδοσης και έτσι διαθέτει την ίδια τετράγωνη οθόνη των 4,5 ιντσών, ανάλυσης 1440 x 1440 pixels (453ppi) ενώ βασίζεται στο ίδιο, Qualcomm Snapdragon 801 SoC, με τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης χρονισμένους στα 2,2GHz και την Adreno 330 GPU. Επίσης διαθέτει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί έως και κατά 128GB με την χρήση κάρτας μνήμης τύπου microSD.

 

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels για βιντεοσυζητήσεις και selfies ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Το λειτουργικό σύστημα δεν είναι άλλο από το BlackBerry 10 OS. Η Silver Edition του Passport είναι διαθέσιμη στην Β. Αμερική με τιμή $549, ωστόσο σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες.

 

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2015/08/04/blackberry-passport-silver-edition[/url]/']Engadget