Αν και το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει πολλά για το πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της RIM, το BlackBerry 10 και τις συσκευές που θα εξοπλιστούν με αυτό, τίποτα δεν έχει ακουστεί για τα BlackBerry 10 tablets, ούτε γνωρίζαμε καν αν θα κυκλοφορήσουν.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς αν λάβουμε υπόψη τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησε η εταιρεία σε πρόσφατη δήλωσή της, φαίνεται ότι σχεδιάζει και την κυκλοφορία BlackBerry 10 tablets.«Η RIM επιβεβαιώνει ότι το BlackBerry 10 είναι το νέο λειτουργικό σύστημα που θα εξοπλίζει τις νέες συσκευές smartphone και tablets που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Playbook της RIM δεν σημείωσε αξιόλογο αριθμό πωλήσεων αλλά το BlackBerry tablet κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των χρηστών, βρίσκοντας σημαντική απήχηση, ειδικά με την δυνατότητά του να συνδεθεί με BlackBerry smartphones. Κρίνοντας άλλωστε από το πόσο η εταιρεία βασίζεται πάνω στις BlackBerry 10 συσκευές της, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει και BlackBerry 10 tablets.

 

Link.png Site: http://www.ubergizmo.com/2013/01/blackberry-10-tablets-confirmed-by-rim/[/url]']ubergizmo.com