Σε ειδική εκδήλωση και συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η BlackBerry, μέσω του CEO της John Chen αποκάλυψε δύο νέα smartphones με τα οποία ξεκινάει τη προσπάθεια ανάκαμψης, για τη βελτίωση των πωλήσεων αλλά και των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

Η πρώτη εκ των δύο νέων συσκευών έχει την ονομασία Passport, και είναι εφοδιασμένη με τετράγωνη οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 1440 ενώ διαθέτει και QWERTY πληκτρολόγιο 3 γραμμών.

 

Το Passport θα είναι ακόμη εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, αλλά και δύο φωτογραφικές μηχανές η ανάλυση των οποίων δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Επίσης θα διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD, με χωρητικότητα έως και 64 GB, υποστήριξη δικτύων HSDPA, HSUPA & LTE και η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

Το BlackBerry Classic θα έρχεται με οθόνη 3.5 ιντσών ίδιας ανάλυσης, δηλαδή 1440*1440, καθώς και τον ίδιο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.

 

Θα έχει πρακτικά τις ίδιες δυνατότητες με το Passport και σε αυτό θα δουμε να επιστρέφει και το πασίγνωστο οπτικό trackpad της εταιρείας σε συνδυασμό φυσικά με το πληκτρολόγιο QWERTY.

 

Και αυτό το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Νοέμβριο όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή των νέων αυτών smartphones.

 

gallery_286955_1149_36698.jpg

 

Link.png Site: GSM Arena

Link.png Site: GSM Arena