Τον τελευταίο μήνα υπάρχει μια έντονη φημολογία γύρω από την πιθανότητα ο γνωστός κατασκευαστής smartphone, η BlackBerry, να παρουσιάσει ένα νέο smartphone το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Android και όχι στο BlackBerry OS.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά τελικά αφού μέσα από tweet του γνωστού λογαριασμού @evleaks, έχουμε μια πρώτη εικόνα για το πως αυτό μοιάζει αλλά και το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Στη φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί στο λογαριασμό, παρατηρούμε ότι η οθόνη της συσκευής θα διαθέτει δύο κυρτές πλευρές, κάτι που είδαμε πρώτη φορά στο Galaxy S6 edge.

 

Το συγκεκριμένο form factor όπως φαίνεται απασχολεί ιδιαίτερα την BlackBerry αφού τον περασμένο Μάρτιο και στα πλαίσια του συνεδρίου MWC, η εταιρεία είχε προχωρήσει σε μια γρήγορη επίδειξη ενός πρωτότυπου smartphone με συρόμενο πληκτρολόγιο και με δύο κυρτές πλευρές στην οθόνη.

 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά ή κάποια άλλη σημαντική πληροφορία εκτός της ονομασίας Venice η οποία δεν αναμένεται να είναι και η τελική.

 

Link.png Site: @evleaks
Link.png Site: TechCrunch