Είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους πως τα οικονομικά προβλήματα της BlackBerry κάθε άλλο παρά λίγα είναι, με τις νέες συσκευές της να μη μπορούν να ανταγωνιστούν τους πλέον μεγάλους παίκτες και τη Microsoft να της παίρνει εύκολα την τρίτη θέση των "μεγάλων".

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του τρίτου τρίμηνου του 2013, με τις πωλήσεις να συνεχίζουν κυμαίνονται σε πτωτικά επίπεδα. Σύμφωνα με την αναφορά, το προαναφερθέν διάστημα πωλήθηκαν μόλις 1.9 εκ. συσκευές παγκοσμίως, με τα συνολικά κέρδη της εταιρείας να ανέρχονται στα 1.2 εκ. δολάρια, δηλαδή πτώση της τάξεως του 56% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι, ενώ οι συνολικές απώλειες υπολογίζονται στα 4.4 εκ. Δολάρια.

 

Όμως, υπάρχει νέα ελπίδα για το brand. Μαζί με τα παραπάνω στοιχεία ήρθε και η ανακοίνωση της πενταετούς συνεργασίας μεταξύ BlackBerry και Foxconn, με τις δύο εταιρείες να υπόσχονται κορυφαία ποιότητα και σχεδίαση στις επόμενες συσκευές που θα δούμε τους επερχόμενους μήνες, καθώς και ανανεωμένο λειτουργικό. Αναμένουμε να δούμε τους πρώτους καρπούς αυτής της "φρέσκιας" συνεργασίας.

 

Link.png Site: http://www.geeky-gadgets.com/blackberry-announces-4-4-billion-quarterly-loss-20-12-2013/[/url]']Geeky-Gadgets