Ο διάδοχος του KEYOne της BlackBerry θα ανακοινωθεί σύντομα και η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα “teaser video” με μερικά κοντινά πλάνα του BlackBerry KEY2.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε το λογότυπο της BlackBerry καθώς και το πίσω μέρος της συσκευής με το “soft-grip” μοτίβο. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο μοτίβο βρίσκεται σε όλη την επιφάνεια της πλάτης, αφού το βλέπουμε και περιμετρικά της διπλής κύριας κάμερας με το διπλό LED flash.

Στη συνέχεια παρατηρούμε την διάταξη με τα πλήκτρα στην δεξιά πλευρά της συσκευής που θα είναι παρόμοια με αυτή του KEYOne, με τον volume rocker, το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης που είναι “textured” και το “convenience” πλήκτρο κάτω από αυτό.

Από εκεί και πέρα μπορούμε να δούμε το φυσικό πληκτρολόγιο στο οποίο εντοπίζεται ένα νέο πλήκτρο με ένα σύμβολο που αποτελείται από τρεις τριάδες που αποτελούνται από τελείες, που ενδεχομένως να ενεργοποιεί το “App Drawer” ενώ με παρατεταμένο πάτημα μπορεί να ενεργοποιεί κάποια άλλη λειτουργία όπως το BlackBerry Hub.

Το BlackBerry KEY2, το... “An Icon Reborn”, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η γνωστή εταιρεία στη Ν. Υόρκη στις 7 Ιουνίου.

GSMArena