Είναι ήδη γνωστό ότι η Research in Motion δεν πρόκειται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, το BlackBerry 10, πριν το 2013. Εντούτοις όμως φαίνεται ότι η αναμονή για την άφιξή του, οδηγεί σε αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η μετοχή της ανέβηκε κατά 14%, σε μια εποχή που αδιαμφισβήτως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για αυτήν χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δυσμενές, με τις πωλήσεις συσκευών της να κάνουν βουτιά, εξαιτίας του ιδιαίτερα σκληρού ανταγωνισμού από το iOS της Apple αλλά και του Android της Google. Παραμένουν όμως πολλά ερωτήματα να απαντηθούν ακόμη, όπως αν το νέο OS θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χρηστών.

 

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από events στις 30 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται εκεί να ανακοινωθούν πληροφορίες για τις πραγματικές ημερομηνίες διάθεσης BlackBerry 10 smartphones, με τους κατασκευαστές να έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία παραγωγής BlackBerry 10 συσκευών.

 

Link.png Site: Neowin