Η Canon παραμένοντας δυναμικά στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών (όπου έχουμε δει αρκετά νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών να παρουσιάζονται από διάφορες εταιρείες) ανακοίνωσε το επικείμενο λανσάρισμα ακόμη μιας φωτογραφικής μηχανής με την ονομασία PowerShot SX700.

Εφοδιασμένη με αισθητήρα BSI-CMOS ανάλυσης 16ΜΡ, η νέα αυτή φωτογραφική μηχανή, την οποία μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία προσφέρει ένα φακό 25-750mm F3.2-6.9 (30Χ οπτικό ζουμ) και παράλληλα διαθέτει δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση έως και 1080/60p.

 

Το βάρος είναι μόλις 269 γραμμάρια και η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να είναι εξοπλισμένη με Wi-Fi αλλά και NFC έτσι ώστε να διευκολύνει όλους όσους θέλουν να μεταφέρουν άμεσα τις φωτογραφίες τους σε κάποιο smartphone ή tablet.

 

H κυκλοφορίας και αυτής της μηχανής θα ξεκινήσει μέσα στον ερχόμενο μήνα με την τιμή της να έχει όριστεί από την εταιρεία στα 349.99 δολάρια.

 

Link.png Site: http://www.dpreview.com/news/2014/02/12/canon-intros-powershot-sx700-hs-travel-zoom?utm_campaign=internal-link&utm_source=news-list&utm_medium=text&ref=title_0_16[/url]']DPreview