Όπως και με υποστήριξη Windows Hello για αναγνώριση προσώπου

Η Dell θα διαθέσει τρία νέα monitor στην αγορά τον ερχόμενο μήνα, τα οποία θα φέρουν ένα ξεχωριστό κουμπί αφιερωμένο στο Microsoft Teams. H εταιρεία υποστηρίζει πως δημιούργησε "τα πρώτα monitor τηλεδιάσκεψης του κόσμου, που είναι πιστοποιημένα για χρήση με το Microsoft Teams", λίγο μετά την κίνηση της Microsoft να πιστοποιεί οθόνες, κάμερες και ακουστικά/headsets. Τρία monitor θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα, όλα με γρήγορη πρόσβαση στο Microsoft Teams.

Συγκεκριμένα, το κουμπί θα επιτρέπει στους χρήστες του Microsoft Teams να ξεκινούν άμεσα την εφαρμογή και να κάνουν ή να δέχονται βιντεοκλήσεις. Επίσης θα υποστηρίζονται hands-free εντολές μέσω της Cortana και του ενσωματωμένου μικροφώνου. Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο κουμπί σε monitor, με τους κατασκευαστές ακουστικών να είναι από τους πρώτους που πρόσθεσαν υποστήριξη. Προς το τέλος του έτους, όλο και περισσότερα μοντέλα ενσωμάτωναν λειτουργίες από τις εφαρμογές της Microsoft.

dell-popup.gif.9b09e01114e91c085ac88ab2a0598bef.gif

Το αφιερωμένο κουμπί του Teams παραμένει η κύρια έκπληξη με τα συγκεκριμένα monitor, αλλά φέρουν κι άλλες σημαντικές λειτουργίες και βελτιώσεις, ειδικά σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται εξ' αποστάσεως. Κάθε μοντέλο έχει ενσωματωμένη υπέρυθρη κάμερα 5MP που υποστηρίζει Windows Hello. Η Dell επίσης πρόσθεσε και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, όπως και δύο ηχεία των 5 watt. Ακόμη, φέρει λειτουργία για μειωμένη εκπομπή μπλε φως οθόνης.

Η Dell θα διαθέσει ένα μοντέλο 24 ιντσών, FullHD ανάλυσης με τιμή $519.99, ένα μοντέλο 27 ιντσών QHD στα $719.99 και ένα κυρτό μοντέλο 34 ιντσών WQHD στα $1,149.99. Όλα θα γίνουν διαθέσιμα στης 16 Φεβρουαρίου.

  • Like 6
  • Thanks 1