Η Dell παρουσίασε νέους υπολογιστές desktop αλλά και φορητούς με 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και ανάμεσα τους ήταν και το ανανεωμένο Dell XPS 15 με την πλέον ισχυρή έκδοση του.

Αν και ως επί το πλείστον μοιάζει εμφανισιακά με τον προκάτοχό του, έχοντας ένα σχεδόν όμοιο case, στο εσωτερικό του υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να εξοπλιστεί με το νέο εξαπύρηνο επεξεργαστή της Intel από την H-series με iGPU ενώ στη στάνταρντ έκδοση έχει τον Core i5-8300H.

Η κορυφαία ωστόσο έκδοση του XPS 15 μπορεί να εξοπλιστεί με τον εξαπύρηνο Core i9 σε συνδυασμό με γραφικά τύπου Nvidia GeForce GTX 1050 Ti και 1TB PCIe NVMe SSD και επομένως μπορεί να αποτελέσει μία αξιόλογη λύση τόσο για δημιουργούς όσο και για gamers (αν και όχι για τους πολύ απαιτητικούς).

Όπως και με τα προηγούμενα XPS 15, τα low-end μοντέλα διαθέτουν μπαταρία 56Whr ενώ τα higher-end διαθέτουν μπαταρία χωρητικότητας 97Whr, που σύμφωνα με τη Dell μπορεί να προσφέρει αυτονομία περίπου 21,5 ωρών.

Η αναβαθμισμένη έκδοση μπορεί να εξοπλιστεί έως και με 32GB RAM καθώς και με ένα περισσότερο “power efficient” πάνελ τύπου Infinity Edge ανάλυσης 4K. Οι τιμές για το XPS 15 ξεκινούν από τα $999 στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα για άλλες αγορές.

Engadget

  • Thanks 1