H Seagate σε συνεργασία με την DJI ανακοίνωσαν ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο που σχεδιάστηκε ειδικά για χρήστες drones, και έχει την ονομασία Seagate DJI Fly Drive.

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος των Seagate και DJI, που προστατεύεται από ειδικό περίβλημα ώστε να αντέχει σε κραδασμούς και μικρές πτώσεις (στο “protective bumper αποθηκεύεται και το καλώδιο USB-C) προσφέρει χωρητικότητα έως και 2TB. Αυτό σημαίνει περισσότερες από 60 ώρες υλικού ανάλυσης 4K στα 30fps (σύμφωνα με τις εταιρείες, αυτό ισοδυναμεί με υλικό από περισσότερες από 250 πτήσεις με το DJI Mavic Pro).

 

Για την μεταφορά του υλικού, διαθέτει USB Type-C υποδοχή ωστόσο αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο αποθηκευτικό μέσο ξεχωριστό είναι ότι ενσωματώνει υποδοχή microSD (συμβατή με κάρτες μνήμης που υποστηρίζουν ταχύτητες έως και UHS-II), για να διευκολύνεται η μεταφορά υλικού από το drone καθώς βρίσκεστε έξω στη φύση για παράδειγμα για πτήσεις.

 

Το drive είναι συμβατό με υπολογιστές Mac και Windows και κάνει χρήση του πρότυπου USB 3.1 Type-C για την ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι με τιμή $119,99.

 

Link.png Site: TheVerge