Την IFA επέλεξε η DJI για την παρουσίαση δύο νέων drone τα οποία αποτελούν στην ουσία βελτιωμένες εκδόσεις του Mavic Pro και του Phantom 4 Pro, δύο από τα πιο δημοφιλή drone της εταιρείας.

Αρχικά το Mavic Pro Platinum Edition διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό, έχοντας όμως διαφορετικό χρώμα, με την κυριότερη βελτίωση που βλέπουμε να είναι η αύξηση της αυτονομίας του η οποία μεγαλώνει από τα 27 στα 30 λεπτά. Σύμφωνα με τη DJI, οι νέες προπέλες σε συνδυασμό με διάφορες εσωτερικές αλλαγές στο hardware, είναι υπεύθυνες όχι μόνο γι'αυτή την αλλαγή αλλά και για τον πολύ χαμηλότερο θόρυβο που κάνει πλέον το Mavic κατά τη διάρκεια της πτήσης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εταιρεία, το νέο Mavic κάνει 60% λιγότερο θόρυβο όταν βρίσκεται στον αέρα από τον προκάτοχό του.

 


P1120251.jpg

 

 

 

P1120240.jpg

 


Το Phantom 4 Pro Obsidian είναι στην ουσία μια ενισχυμένη έκδοση του Phantom 4 Pro, με τις αλλαγές να είναι αισθητικές όπως το ξεχωριστό χρώμα αλλά και το μεταλλικό gimbal σε αντίθεση με το πλαστικό υλικό που χρησιμοποεί η DJI στο Pro μοντέλο.

 

Και τα δύο drones θα κυκλοφόρήσουν σε λίγες ημέρες με τιμή $1099 για το Mavic Pro Platinum και $1499 για το Phantom 4 Pro Obsidian.