Εκτός από τα Magic 3 και Magic 3 Pro, η Honor ανακοίνωσε και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Magic 3 Pro+.

Το Magic 3 Pro+ έρχεται με πολλά κοινά χαρακτηριστικά -όπως το λογισμικό ή ο επεξεργαστής και η οθόνη- αλλά διαθέτει αναβαθμισμένο, πολυτελές design και αρκετά καλύτερο camera setup.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, το νέο Magic 3 Pro+ δείχνει και είναι περισσότερο πολυτελές από τις άλλες δύο συσκευές της σειράς με σχεδιασμό που διαθέτει επιρροές από το στούντιο Porsche Design. Η πίσω πλευρά της συσκευής διαθέτει επίστρωση Nano Ceramic που είναι σύμφωνα με την εταιρεία εξαιρετικά ανθεκτική. Φυσικά, όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς Magic 3 είναι αδιάβροχο καθώς διαθέτει πιστοποίηση IP68 (αντέχει στο γλυκό νερό σε βάθος 1,5 μέτρων για 30 λεπτά).

Magic 3 Pro_Plus_1.jpg

Magic 3 Pro_Plus_11.jpg

Όσον αφορά την οθόνη, το νέο Magic 3 Pro+ διαθέτει την ίδια κυρτή οθόνη 6,67 ιντσών Flex OLED με την 89° καμπυλότητα στις δύο μεγαλύτερες πλευρές της που έρχονται σε επαφή με το μεταλλικό πλαίσιο και την υποστήριξη HDR10+ ωστόσο σε αντίθεση με τις άλλες δύο συσκευές της σειράς Magic 3 διαθέτει μία προστασία που η Honor αποκαλεί Nano Crystal Shield και είναι τρεις φορές ανθεκτικότερη.

Magic 3 Pro_Plus_12.jpg

Η σημαντικότερη αναβάθμιση ωστόσο αφορά το σύστημα κάμερας. Αποδίδοντας φόρο τιμής στην κλασική δομή ενός κλείστρου κάμερας, το HONOR Magic3 Pro+ διαθέτει μοναδικό εξαγωνικό σχεδιασμό, χαρίζοντας στους χρήστες μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας. Ο αισθητήρας Sony IMX766 που διαθέτουν τα μοντέλα Magic 3 και Magic 3 Pro αντικαταστάθηκε από τον Sony IMX700 1/1.28” με μεγάλα pixels 1,22μm. Ο αισθητήρας βρίσκεται πίσω από ένα σύστημα φακού 23mm f:/1.9 που υποστηρίζει Full Pixel Octa PD (Phase Detection) AutoFocus. Η υπερευρυγώνια κάμερα 126° βασίζεται σε έναν αισθητήρα 64MP μεγέθους 1/2” και το σύστημα φακού διαθέτει διάφραγμα f:/2.4.

Magic 3 Pro_Plus_10.jpg

Κατά τα άλλα, οι κάμερες είναι ίδιες με το Magic 3 Pro και έτσι υπάρχει μία κάμερα που βασίζεται σε μονοχρωματικό αισθητήρα 64 MP και σε φακό f:/1.8 καθώς και μία κάμερα 64 MP με περισκοπικό σύστημα τηλεφακού (f:/3.5) που υποστηρίζει 3.5x optical zoom και 100x digital zoom και διαθέτει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας (OIS). Η συσκευή επιπλέον διαθέτει το προηγμένο σύστημα 8x8 dTOF που βρίσκεται και στο «Pro». Η εμπρόσθια κάμερα έχει επίσης αναβαθμιστεί και αντί για τον αισθητήρα 13 MP 1/3.1” διαθέτει έναν πολύ μεγαλύτερο 1/2" ανάλυσης 64 MP.

Magic 3 Pro_Plus_2.jpg

Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888+ στην περίπτωση του Magic 3 Pro+ συνοδεύεται από 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Κατά τα άλλα, η συσκευή διαθέτει ακριβώς όμοιο hardware και δυνατότητες με το Magic 3 Pro  και έτσι διαθέτει μπαταρία 4.600mAh με ταχεία ενσύρματη φόρτιση 66W, ασύρματη ταχεία φόρτιση 50W αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ώστε να φορτίζετε άλλες συσκευές.  

Το Magic 3 Pro+ όπως και τα Magic 3 και Magic 3 Pro διαθέτει λειτουργικό σύστημα Magic UI 5 το οποίο βασίζεται στο Android 11 OS και όταν θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά θα διαθέτει τις υπηρεσίες της Google. 

  • Thanks 1