Η τεράστια ζήτηση που υπάρχει παγκοσμίως για φορητούς υπολογιστές, επισπεύδει αρκετές κυκλοφορίες μεταξύ των οποίων και αυτή της Honor, η οποία φέρνει στην ελληνική αγορά μέσα στο Μάιο το MagicBook 15.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του πρώτου της laptop στη χώρα μας, το μεγαλύτερο μοντέλο της Honor θέλει να συνδυάσει και πάλι πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά με εξαιρετική τιμή. Ο νέος φορητός υπολογιστής της Honor διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου και διακρίνεται μεταξύ άλλων για την οθόνη των 15,6 ιντσών, με αναλογία διαστάσεων 16:9 και Full HD ανάλυση. Καλύπτει το 87% της συνολικής εμπρόσθιας επιφάνειας, ένας από τους λόγους που οι διαστάσεις του υπολογιστή είναι από τις μικρότερες στην κατηγορία όπως άλλωστε και το βάρος του το οποίο ξεπερνά ελάχιστα το 1.5 κιλό. 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή φέρουν αρκετές ομοιότητες με το μοντέλο των 14 ιντσών, με την κινεζική εταιρεία να έχει επιλέξει και πάλι λύσεις της AMD και συγκεκριμένα τον Ryzen 5 3500U επεξεργαστή όπως και την Radeon Vega 8 GPU για πολύ καλές επιδόσεις. Το μοναδικό μοντέλο που θα διατεθεί στη χώρα θα διαθέτει 8GB DDR4 Dual-Channel μνήμη και 256GB SSD. Το ίδιο ισχύει και για άλλα δύο χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν στο προηγούμενο μοντέλο, τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται ενσωματωμένος στο πλήκτρο ενεργοποίησης του υπολογιστή, αλλά και την pop-up webcam που κρύβεται στο πληκτρολόγιο και αποκαλύπτεται με ένα από πάτημα. Στις διαθέσιμες θύρες βρίσκουμε από μία USB-Type C, USB 2.0, USB 3.0 καθώς και μία HDMI θύρα χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα την έκδοσή της.

pic-sec-07-bg-pc.jpg.ba232ba460e75739579dafe761724a22.jpg

pic_meb_s6.jpg.a1dfc7603bbcdcf17adeafc09cd97943.jpg

 

Η Honor αναφέρεί γενικώς ότι η αυτονομία του υπολογιστή «υπολογίζεται σε μία ημέρα» ενώ υποστηρίζεται και γρήγορη φόρτιση, με τον σχετικό φορτιστή 65W να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Honor MagicBook 15 θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα με τιμή €599 ενώ από αύριο θα ενεργοποιηθούν οι προπαραγγελίες με δώρο τα νέα Magic Earbuds ακουστικά της εταιρείας με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Hybrid Active, αξίας €129.

  • Like 2