Η Honor παρουσίασε πριν λίγη ώρα την ολοκαίνουρια σειρά Magic 3, η οποία φιλοδοξεί να δελεάσει τους καταναλωτές με πολλές καινοτομίες στην οθόνη, στον τομέα της κάμερας και στην μπαταρία.

Η νέα σειρά Magic 3 είναι η πρώτη σειρά κινητών στον κόσμο που διαθέτει πιστοποίηση IMAX Enhanced ενώ διαθέτει τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android σε συνδυασμό με Google Services.  

Magic 3_3.jpg

Ξεκινώντας από την οθόνη, η ναυαρχίδα της Honor διαθέτει μία κυρτή οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας Flex OLED που υποστηρίζει ανάλυση 2772 x 1344 pixels και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα καλύπτοντας τις προδιαγραφές DCI-P3 και HDR10+ για υψηλό κορεσμό χρωμάτων και αντίθεση αλλά και εξαιρετική χρωματική ακρίβεια με Delta E < 0.8. Επιπλέον υποστηρίζει 4096 επίπεδα φωτεινότητας ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει τα 120MHz.

Magic 3_2.jpg

Η σειρά Magic 3 έρχεται εξοπλισμένη με ένα ξεχωριστό σχεδιασμό κάμερας που ονομάζεται «The Eye of Muse» και συμβολίζει το τέλειο μείγμα τέχνης και τεχνολογίας. Ο σχεδιασμός διαθέτει μια κοίλη επιφάνεια, η οποία επιτρέπει την είσοδο άφθονου φωτός στο φακό και βελτιστοποιεί την απόδοση για να παρέχει ανώτερες δυνατότητες φωτογραφίας για τους χρήστες. Τόσο το Magic 3 όσο και το Magic 3 Pro εξοπλίζονται με δύο εξαιρετικά πλούσιες διατάξεις καμερών.

Magic 3_1.jpg

Magic 3_5.jpg

Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει μία ευρυγώνια κάμερα που βασίζεται σε ένα προηγμένο σύστημα φακού με διάφραγμα f:/1.9 και σε έναν μεγάλο αισθητήρα 1/1.28” ανάλυσης 50 MP με τεχνολογία 4-in-1 Large Pixel (2,44μm) για ευκρινέστερες και φωτεινότερες φωτογραφίες σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Επιπλέον υποστηρίζονται προηγμένες και επαγγελματικές τεχνολογίες βίντεο όπως το Honor Magic-Log (10-bit Log/ 10-bit color depth, Cinematic 3D LUTs, AI Film Effects και AIS Super Night Mode) για μεγαλύτερη ελευθερία στο post production, επαγγελματικά κινηματογραφικά εφέ και επαγγελματικά αποτελέσματα. Φυσικά, η κύρια κάμερα διαθέτει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας (OIS). Χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά, στις δυνατότητες post production αλλά και στις προδιαγραφές του hardware που αφορούν το σύστημα ήχου, τα πολύ-κατευθυντικά μικρόφωνα και την οθόνη, η σειρά Magic 3 της Honor είναι η πρώτη που λαμβάνει πιστοποίηση IMAX Enhanced.

Magic 3_7.jpg

Η κύρια κάμερα στην περίπτωση του Magic 3 συνοδεύεται από μία κάμερα 64 MP με φακό ο οποίος έχει διάφραγμα f:/1.8 και βρίσκεται μπροστά από έναν μονοχρωματικό αισθητήρα για υψηλή ευκρίνεια, αντίθεση και αναλυτικότητα. Μαζί της βρίσκεται και μία υπερευρυγώνια κάμερα 126° ανάλυσης 64 MP με προηγμένο σύστημα φακού με 7 οπτικά στοιχεία. Το Magic 3 Pro διαθέτει επιπλέον μία κάμερα 64 MP με περισκοπικό σύστημα τηλεφακού (f:/3.5) που υποστηρίζει 3.5x optical zoom και 100x digital zoom και διαθέτει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας (OIS). Εκτός από το βασικό αυτό στοιχείο διαφοροποίησης ανάμεσα στα Magic 3 και Magic 3 Pro, διαφέρουν και στον τομέα της υποβοήθησης της εστίασης με το απλό μοντέλο να διαθέτει σύστημα Laser Focus και το μοντέλο «Pro» να διαθέτει ένα πιο προηγμένο σύστημα 8x8 dTOF.

Magic 3_6.jpg

Η εμπρόσθια κάμερα και στις δύο περιπτώσεις είναι ευρυγώνια (100°) με σύστημα φακού f:/2.4 και αισθητήρα 13 MP και υποστηρίζει τις λειτουργίες AI Wide-angle Photo, Wide-angle Portrait Night Mode ενώ συνοδεύεται από αισθητήρα 3D ToF για εξαιρετική ακρίβεια στην εστίαση αλλά και προηγμένη ασφάλεια όταν χρησιμοποιείται το σύστημα αναγνώρισης προσώπου για ταυτοποίηση.

Στο εσωτερικό των Magic 3 και Magic 3 Pro βρίσκεται ο κορυφαίος οκταπύρηνος επεξεργαστής της Qualcomm, Snapdragon 888+, ο οποίος πέρα από εξαιρετική απόδοση προσφέρει στη συσκευή προηγμένες δυνατότητες AI και βεβαίως εξαιρετική απόδοση 5G. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται και στις δύο συσκευές με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η σειρά HONOR Magic3 διαθέτει επίσης το OS Turbo X καθώς και την τεχνολογία επιτάχυνσης γραφικών GPU Turbo X, η οποία εφαρμόζει βελτιστοποιήσεις που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνουν την απόδοση στα παιχνίδια. Μαζί με την τεχνολογία Superconductive Hexagonal Graphene, οι θερμοκρασίες μειώνονται, οδηγώντας σε μια συνολικά πιο σταθερή και άνετη εμπειρία παιχνιδιού. Χάρη στο LINK Turbo X, μια αυτο-ανεπτυγμένη υπερσύγχρονη τεχνολογία, η σειρά Magic 3 χρησιμοποιεί επιτυχώς Wi-Fi και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για να προσφέρει μέγιστη ταχύτητα λήψης 6,1 Gbps!

Η μπαταρία των συσκευών της σειράς Magic 3 διαθέτει χωρητικότητα 4.600mAh και υποστηρίζει ενσύρματη ταχεία φόρτιση 66W και, ασύρματη ταχεία φόρτιση 50W. Το Magic 3 Pro επίσης υποστηρίζει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ώστε να φορτίζετε άλλες συσκευές (π.χ. τα ασύρματα headphones σας ή κάποιο άλλο κινητό με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης). Όλα τα κινητά Magic 3 επίσης είναι αδιάβροχα (IP68).

Magic 3_4.jpg

Εμπνευσμένο από τη μαγική ώρα, την πρώτη στιγμή της ημέρας για τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους σκηνοθέτες, το Magic 3, έρχεται στα χρώματα Golden Hour και Blue Hour με επένδυση από συνθετικό δέρμα. Το HONOR Magic 3 Pro έρχεται σε Gold, Black και White.  Η σειρά Magic 3 θα είναι πρώτα διαθέσιμη στην ηπειρωτική Κίνα.

Η διαθεσιμότητα για άλλες παγκόσμιες αγορές θα ανακοινωθεί αργότερα.

Magic 3_8.jpg

Magic 3_9.jpg