Καθώς το μέγεθος ανέρχεται στις 1.47 ίντσες και μπορεί να συναγωνιστεί άλλα smartwatch

Μια εναλλακτική προσέγγιση για να προσελκύσει κοινό στα fitness tracker φαίνεται να βρήκε η Honor, καθώς το νεώτερο μοντέλο της Band 6 έρχεται με οθόνη μεγέθους 1.47 ιντσών, τύπου AMOLED. Για σύγκριση, θα αναφέρουμε πως το Watch Pro GS της εταιρείας, έχει μικρότερη οθόνη σε σχέση με το Band 6.

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε πολλές λειτουργίας παρακολούθησης υγείας και δραστηριοτήτων, όπως είναι λογικό από ένα fitness tracker. Το Band 6 διαθέτει αισθητήρα καρδιακού παλμού και παρακολούθησης οξυγόνου στο αίμα. Υπάρχει επίσης λειτουργία παρακολούθησης ύπνου, επίπεδα στρες και εμμηνορροϊκού κύκλου. Η συσκευή υποστηρίζει 10 τύπους προπόνησης και θα εντοπίζει αυτόματα έξι από αυτούς, σε περίπτωση που ξεχάσετε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα.

Όπως πολλά fitness trackers, το Honor Band 6 είναι κατασκευασμένο με στόχο τη διάρκεια χρήσης, επιτρέποντας 14 μέρες τυπικής χρήσης με μία φόρτιση, 10 μέρες με συχνότερη λειτουργία και αντοχή μέχρι 5 ΑΤΜ.

Η Honor δε σχολίασε τη διάθεση πέρα από το γεγονός ότι το Band 6 θα κυκλοφορήσει σύντομα, με την τιμή να υπολογίζεται κοντά στα $35. Σε αυτή τη τιμή θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό με άλλα fitness trackers όπως της Xiaomi και άλλων κατασκευαστών.