Αν και το συγκεκριμένο laptop έχει κατασκευαστεί με βάση το γνωστό Pavilion 15 –με εξαίρεση ότι ενσωματώνει επεξεργαστή “Skylake”- η HP έδωσε τέτοια σημασία στην λεπτομέρεια, όταν δημιουργούσε την συγκεκριμένη έκδοση που μοιάζει να προέρχεται από το σύμπαν του Star Wars.

Το Special Edition Star Wars Notebook της HP που καλύπτεται από εικόνες των Stormtroopers και του X-wing Star Fighter Guidance System, θα ξεκινήσει να πωλείται από τον ερχόμενο μήνα, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας The Force Awakens, με τιμές που θα ξεκινούν από τα $699 για το μοντέλο με τον βασικό εξοπλισμό.

 

Το laptop εξοπλίζεται με επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i5 ή Core i7 και με οθόνη 15,6 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels (προαιρετικά προσφέρεται και με οθόνη αφής, όμοιας ανάλυσης). Διαθέτει την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή iGPU, Intel HD Graphics 520 ωστόσο αν υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις οι χρήστες μπορούν να το παραγγείλουν προαιρετικά με Nvidia GeForce GTX 940M καθώς και με έως 12GB RAM και έως 2TB σκληρού δίσκου. Προσφέρεται optical drive, dual Bang & Olufsen speakers και προαιρετικά κάμερα τύπου RealSense.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QnIKRpJHQ4M

 

Link.png Site: NextPowerUp