Η HP αποκάλυψε τον πρώτο της φορητό υπολογιστή Omen X Laptop, ο οποίος απευθύνεται σε gamers που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους με υψηλή ποιότητα απεικόνισης και με υψηλά framerates.

To 17άρι Omen X Laptop διαθέτει σύστημα ψύξης με vapor chamber και υψηλής απόδοσης ανεμιστήρες, ώστε ο χρήστης του, εφόσον το επιθυμεί να μπορεί να υπερχρονίσει τόσο τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή Intel Core i7 που ενσωματώνει, όσο και τη μνήμη του συστήματος ενώ μπορεί να το παραγγείλει με διάφορους εργοστασιακά υπερχρονισμένους επεξεργαστές γραφικών, όπως με GeForce GTX 1080 της Nvidia που είναι κορυφαία επιλογή.

 

Μέσω ενός αφαιρούμενου πάνελ, ο χρήστης έχει πρόσβαση τόσο στη RAM και στο storage όσο και σε άλλα user-replaceable τμήματα. Επίσης διαθέτει και φωτιζόμενο –per-key RGB lighting- μηχανικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει προγραμματιζόμενα macros.

 

gallery_286955_4157_260243.jpg

 

Όσον αφορά στην οθόνη, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πάνελ ανάλυσης 1080 x 1920 pixels στα 120Hz και με G-Sync και σε ανάλυσης 4K, ανάλογα τι είναι σπουδαιότερο για εσάς, τα frame rates ή το pixel density. Το Omen X Laptop διαθέτει υποστήριξη DTS Headphone για simulated surround sound, ηχεία που έχει επιμεληθεί η Bang & Olufsen, δυνατότητα RAID 0 για ταχύτερο storage, δύο Thunderbolt 3 connectors κ.ά.

 

Ο φορητός υπολογιστής της HP πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο με τιμή περίπου €2799.

 

gallery_286955_4157_182871.jpg

 

Link.png Site: Engadget