Μπορεί η HTC να μην έχει συναντήσει κάποια εμπορική επιτυχία στην αγορά των tablets - με την τελευταία της απόπειρα στην Ευρώπη να είναι πριν από περίπου τρία χρόνια το HTC Flyer - όμως χάρη σε κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα μια δυναμική επιστροφή στην κατηγορία αυτή ίσως να μην πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί οι δύο βασικοί υποψήφιοι για την κατασκευή του επόμενου Nexus tablet να είναι και η Asus και η LG, όμως σύμφωνα με τις (ελάχιστες έως τώρα) πληροφορίες υποψηφιότητα φαίνεται πως έχει θέσει και η HTC. Ενδεχομένως μάλιστα το συγκεκριμένο tablet να είναι και το τελευταίο με αυτή την ονομασία, καθώς πιθανολογείται η αλλαγή της ονομασίας της σειράς Nexus σε Google Play Edition.

 

Αν και φυσικά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε κάτι πιο συγκεκριμένο, η εφημερίδα Commercial Times από την Ταϊβάν, ανέφερε πως ένα high-end Nexus tablet θα κυκλοφορήσει από την HTC κάποια στιγμή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, δηλαδή στην περίοδο μεταξύ του Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

 

Ωστόσο στελέχη της εταιρεία αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, διατηρώντας έτσι θολό το τοπίο γύρω από αυτές τις πληροφορίες.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Report-HTC-to-produce-the-Nexus-10-for-Google_id52421[/url]']PhoneArena