Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης φαίνεται ότι παρουσιάζει η HTC, έπειτα από μια περίοδο συνεχόμενων απωλειών με τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία να δείχνουν 48% αύξηση των εσόδων τον Μάιο σε σύγκριση με τον Απρίλιο.

Την άποψη αυτή ενισχύουν και οι δηλώσεις στελέχους της εταιρείας ότι το HTC One κατάφερε να φθάσει τα 5 εκ. σε πωλήσεις.

 

Τα συνολικά έσοδα για το μήνα Μάιο διαμορφώθηκαν στα $969.6 εκ., καταφέρνοντας να συγκρατήσει τις απώλειες στο ποσοστό της τάξεως του μόλις 3.35% σε σχέση με τον ίδιο μήνα τον πρηγούμενο χρόνο. Κάτι τέτοιο αποτελεί όντως θεαματική άνοδο, δεδομένου ότι οι απώλειες που κατέγραφε η εταιρεία άγγιζαν το 50%.

 

Τα έσοδα για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου άγγιξαν τα 3.06 δισεκ δολάρια σε σχέση με το $1.4 εκ. το πρώτο τρίμηνο και $1.6 εκ. τον Απρίλιο-Μάιο. Εάν οι πωλήσεις συνεχίσουν να κινούνται σε ανοδικά επίπεδα, θα μπορέσει να ικανοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει, ακόμη και να τους ξεπεράσει.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/htc_sees_big_revenue_increase_in_may_almost_back_to_2012_levels-news-6157.php[/url]']gsmarena.coim