Το Ascend W2, η νέα οικονομική πρόταση της Huawei για τα Windows Phone 8 smartphones, έρχεται και στην Ευρώπη μετά το ντεμπούτο στην κινεζική αγορά τον περασμένο Αύγουστο, με μικρές αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Huawei η οποία παραμένει ένας από τους κατασκευαστές που υποστηρίζουν την πλατφόρμα της Microsoft, έχει παρουσιάσει με επιτυχία του Ascend W1 το οποίο όμως ήταν συμβατό με την προηγούμενη έκδοση των Windows Phone. Με βάση τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το Lumia 520 της Nokia στα επίπεδα smartphones με τιμή κάτω των €200, το Ascend W2 έχει στόχο να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση με βάση το σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Σε αυτά ξεχωρίζει η IPS οθόνη 4.3 ιντσών με ανάλυση 480 x 800, 512 mb RAM, διπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon στο 1.4 GHz, 8 gb αποθηκευτικός χώρος με υποστήριξη microSD καρτών καθώς και κάμερα 5mp στο πίσω μέρος χωρίς την παρουσία δεύτερης για βιντεοκλήσεις.

 

Με βάση και την πρώτη επαφή που είχαμε με τη συσκευή τον περασμένο Σεπτέμβριο στην έκθεση IFA 2013, στο Ascend W2 κυριαρχεί το πλαστικό υλικό ενώ το βάρος του κυμαίνεται στα 160 γραμμάρια με 10 χιλιοστά πάχος και 1700mAh μπαταρία. Περιλαμβάνει δέκτη GPS, ραδιοφωνικό δέκτη ενώ θα κυκλοφορήσει στα τέσσερα χρώματα της φωτογραφίας με τη Huawei να προσθέτει 20 διαφορετικά themes για το "ντύσιμο" της αρχικής οθόνης.

 

Η τιμή του Ascend W2 δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη όμως με βάση τα πρώτα στοιχεία, θα είναι μικρότερη των €200.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/11/01/huawei-ascend-w2-debuts-in-europe-this-month.aspx[/url]']Windows Phone Blog