Το νέο tablet της Huawei είναι το MediaPad 7 Youth 2 και ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών tablet με οθόνη 7' ιντσών αλλά και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 3G.

Με την τιμή του να αναμένεται άκρως ανταγωνιστική, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί, η ποιότητα κατασκευής με βάση τις πρώτες αναφορές είναι αρκετά καλή αφού στο MediaPad 7 Youth 2 σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές γίνεται χρήση αλουμινίου.

 

Η ανάλυση της οθόνης δεν χωρίς έκπληξη βρίσκεται στα 1024 x 600 ενώ η "καρδιά" του tablet είναι ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής κατασκευής Qualcomm στο 1.2 GHz με 1 GB RAM και μπαταρία 4.000 mAh. 4 GB αποθηκευτικού χώρου, θύρα microSD και δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα 2G/3G είναι μερικά από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα το tablet της Huawei μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις όπως ένα smartphone.

 

Οι δύο κάμερες που ενσωματώνει είναι στα 3 και 0.3MP αντίστοιχα ενώ όσον αφορά την πλατφόρμα του Android, η Huawei έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον στην επιφάνεια του Android 4.3 Jelly Bean, το Emotion UI 1.6.

 

Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορία του MediaPad 7 Youth 2 αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κυμανθεί από $130 - $!50.

 

Link.png Site: http://www.trustedreviews.com/news/huawei-mediapad-7-youth2-joins-the-budget-android-tablet-army[/url]']TrustedReviews