Κάθε χρόνο, οι νέες συσκευές iPhone προσελκύουν χιλιάδες έξω από τα Apple Stores σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου που σχηματίζουν ουρές για να προμηθευτούν την αγαπημένη τους συσκευή.

Αυτή τη φορά, στο Apple Store στην περιοχή Orchard Road στη Σιγκαπούρη, σε μία ακόμη προσπάθεια να… "τρολάρει" την Apple και να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, η Huawei χάρισε σε περίπου διακόσια άτομα που περίμεναν στην ουρά από το προηγούμενο βράδυ ισάριθμα power banks,  στη συσκευασία των οποίων αναγραφόταν η πρόταση: «Ορίστε ένα power bank. Θα το χρειαστείτε».

Εδώ και χρόνια η κοινότητα του Android, συμπεριλαμβανομένων και κατασκευαστών/ OEMs εμπαίζουν ή και χλευάζουν την Apple για τη μη ικανοποιητική αυτονομία των συσκευών της.

Το φετινό iPhone XS Max για παράδειγμα έρχεται με μπαταρία 3174mAh, όταν το Samsung Galaxy Note9 έχει μπαταρία 4000mAh και είναι παρόμοιων διαστάσεων. Μάλιστα, είναι δύσκολο στις μέρες μας σήμερα να εντοπίσει κάποιος μία συσκευή Android με μπαταρία χωρητικότητας μικρότερης των 3000mAh.

1.jpg.536426c6725ed3d3e94bdd0b60546ab5.jpg

GSMArena

  • Like 3