Συνεχίζοντας την έντονη ενασχόλησή της με την κατηγορία των bluetooth ακουστικών, η Huawei ανακοίνωσε τα FreeBuds Pro.

Σε σχέση με τον προκάτοχό τους, τα FreeBuds Pro έχουν διαφορετικό σχεδιασμό που σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία κάνει εύκολη και άνετη την τοποθέτησή τους, ενώ μέσα στη συσκευασία θα περιλαμβάνονται 3 διαφορετικά ακροφύσια σιλικόνης για καλύτερη εφαρμογή ανάλογα το σχήμα του αυτιού. 

Αν και με μικρό σχήμα, ο χρήστης μπορεί με ένα απλό πάτημα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου (ANC) ενώ με slide, να αυξομειώσει την ένταση, ένα από τα χαρακτηριστικά που έλειπε από την περσινή έκδοση. Ειδικότερα για την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, η Huawei αναφέρει ότι έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο, αναφέροντας ότι αυτή πλέον είναι η καλύτερη στην αγορά, καλύτερη ακόμα και από κορυφαίες ανταγωνιστικές προτάσεις όπως αυτές των Sony (WF-1000 XM3 και Apple (AirPods Pro). Μάλιστα ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του και λειτουργία που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, είναι σε θέση να διαμορφώνει ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες, την αποτελεσματικότητα της ακύρωσης θορύβου. Για παράδειγμα το Ultra mode είναι το κατάλληλο όταν βρισκόμαστε μέσα σε αεροπλάνο ενώ το Cozy mode είναι κυρίως για εσωτερικούς χώ ρους όπως μια καφετέρια. 

EhiGIZ5UMAYwdwM.jpg.62662831fa68dd8527346d503c59f64b.jpg

Αντίστοιχα σε υψηλά επίπεδα αναμένεται και η ποιότητα ήχου, η οποία στηρίζεται στον ultra large dynamic driver των 11mm ενώ για τις τηλεφωνικές κλήσεις, η κινεζική εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι πολύ καθαρές ακόμα και κάτω από έντονο αέρα. Με την ενσωμάτων τριών μικροφώνων, τα FreeBuds Pro αφήνουν να «περνάει» η φωνή του συνομιλητή σας χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε τη μουσική. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους είναι η παράλληλη σύνδεση σε 2 συσκευές, με υποστήριξη όλων των σύγχρονων λειτουργικών συστημάτων όπως Windows, Mac, iOS και Android. 

msedge_2020-09-10_15-06-17.jpg.8709ec44d2a91bf20fb85de2ff23d10e.jpg

Η αυτονομία τους κυμαίνεται στις 4.5 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο και ανεβαίνει στις 7 ώρες χωρίς αυτό. Σε συνδυασμό με τη θήκη-μπαταρία, ανεβαίνει κατακόρυφα στις 30 ώρες, με το ANC απενεργοποιημένο. Κυκλοφορούν από τον επόμενο μήνα σε τρία χρώματα και με τιμή €199.

  • Like 6