Το έτος που πέρασε, η Huawei κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση έναντι των κατασκευαστών smartphone στη διάθεση συσκευών (με τον συνολικό αριθμό αυτών να αγγίζει τα 52 εκ.) και η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επόμενη ναυαρχίδα της, με τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για παρουσίαση νέας σειράς.

Σύμφωνα με την Κινεζική ιστοσελίδα Weibo η Huawei θα συνδυάσει τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς D με το εξαιρετικό design των συσκευών της σειράς P όπως το μοντέλο Ascend P6, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων με την επωνυμία S. Η πρώτη συσκευή της σειράς θα ονομάζεται Ascend Sx, με την πηγή να κάνει λόγο για οθόνη ανάλυσης 2560x1440 αγνώστου μεγέθους, οκταπύρηνο επεξεργαστή της Huawei με αρχιτεκτονική 64-bit, 3GB μνήμης RAM, κάμερα 16MP, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3050mAh.

 

Αν και τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά όντως είναι εντυπωσιακά (και σχεδόν ίδια με τις ναυαρχίδες που αναμένουμε από LG και Samsung για το τρέχον έτος) η κοστολόγηση της συσκευής θα είναι αρκετά τσιμπημένη , με την πηγή να κάνει λόγο για τιμή διάθεσης περίπου στα 826$. Εν αναμονή λοιπόν επίσημης ανακοίνωσης.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Huawei-Ascend-Sx-is-the-new-high-end-smartphone-from-the-Chinese-OEM_id51570[/url]']Phone Arena