Το Huawei Ascend Y330 είναι ένα smartphone που προσφέρει αρκετά καλό λόγο απόδοσης/ τιμή και θα το βρείτε μεταξύ άλλων και στα καταστήματα της εταιρείας Cyta. Το κόστος του είναι €89 και επομένως θα λέγαμε ότι είναι μία αρκετά δελεαστική πρόταση στην low-end κατηγορία.

Το κινητό απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με ένα smartphone, δηλαδή είχαν στη διάθεση τους κάποιο feature phone, και αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι πιο εξελιγμένο, χωρίς να επενδύσουν πολλά χρήματα ή σε γονείς που θέλουν να πάρουν ένα κινητό στο παιδί τους, που να είναι αρκετά οικονομικό αλλά και που παράλληλα μπορεί να αντεπεξέλθει στις σημερινές απαιτήσεις, όπως να είναι αρκετά γρήγορο στο internet, να “σηκώνει” αρκετές εφαρμογές κ.ά. Επίσης για κάποιους χρήστες, θα λέγαμε ότι είναι ιδανική λύση εφόσον γυρεύουν ένα δεύτερο κινητό, για να έχουν στη δουλειά, για να έχουν μαζί τους καθώς αθλούνται κ.ά.

 

Οι νεαροί χρήστες, θα βρουν ιδιαίτερα βολική τη δυνατότητα αλλαγής του καλύμματος, με κάποιο άλλου χρώματος, ώστε να ταιριάζει με τα ρούχα ή τα αξεσουάρ τους, και αυτό είναι ένα εξίσου αρκετά ελκυστικό χαρακτηριστικό της συσκευής θα λέγαμε.

 

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Huawei Ascend Y330