Η Huawei ανακοίνωσε ότι σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι, στην Γαλλία θα ανακοινώσει τη νέα Huawei P30 Series.

Η Κινέζικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα P30 και P30 Pro, ωστόσο δεν αποκλείεται να παρουσιάσει και μία σπέσιαλ έκδοση του P30 Pro που θα είναι κατασκευασμένη από «premium» υλικά και ενδεχομένως θα επιδεικνύει διαφορετικό σχεδιασμό (Porsche Design). Λογικά, θα παρουσιαστεί και μία «Lite» έκδοση πάντως που θα είναι οικονομική.

Στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Huawei δεν αποκαλύπτεται το παραμικρό για τις συσκευές, ωστόσο η νέα σειρά ενδέχεται να εξοπλίζεται με κάμερα που επιδεικνύει μεγάλες δυνατότητες «ζουμ» (ενδεχομένως 10x hybrid zoom) αν κρίνουμε από τα… κοντινά στα αξιοθέατα του Παρισιού. Σε κάθε περίπτωση, «Rules were made to be rewritten» λέει η Κινέζικη εταιρεία.

Το Huawei P30 σύμφωνα με φήμες θα έχει τριπλή κύρια κάμερα ενώ το P30 Pro θα διαθέτει τετραπλή. Και οι δύο συσκευές αναμένεται να ενσωματώνουν το HiSilicon Kirin 980 SoC και κατά πάσα πιθανότητα θα υποστηρίζουν 40W fast charging.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο εύκολα «διαρρέουν» οι φωτογραφίες ή και τα χαρακτηριστικά των Κινέζικων συσκευών, μέχρι τις 26 Μαρτίου θα γνωρίζουμε αρκετά για τις νέες συσκευές της σειράς Huawei P30 πριν την επίσημη παρουσίαση της.

P30 (αριστερά) και P30 Pro (δεξιά κάτω)

huawei-p30-und-p30-pro-cases-spigen.jpg.0a24c54f61dacad126eac3eba2e78e1d.jpg

TechRadar