Με μια συνεργασία έκπληξη, η Huawei λύνει με μια κίνηση τις περιορισμένες επιλογές ανέπαφων πληρωμών που προσφέρουν τα τελευταία smartphone της.

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τη Curve, τη γνωστή fintech υπηρεσία, επιτρέποντας τις ανέπαφες πληρωμές στα τελευταία smartphones της εταιρείας τα οποία στηρίζονται στα Huawei Mobile Services (HMS). Για όσους δεν γνωρίζουν, η Curve επιτρέπει τη δημιουργία ενός ψηφιακού πορτοφολιού, στο οποίο ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές του κάρτες, ανεξαρτήτως τράπεζας, επιλέγοντας αυτή που επιθυμεί κάθε φορά. Η υπηρεσία επιτρέπει τις ανέπαφες πληρωμές μέσω της εφαρμογής, φτάνει η συσκευή να διαθέτει NFC τσιπ.

Οι κάτοχοι Huawei smartphone με HMS μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή της Curve από το AppGallery, και μετά από μια απλή εγγραφή, να ξεκινήσουν τις ανέπαφες πληρωμές αφού έχουν δηλώσει τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες. Για το πρώτο τουλάχιστον διάστημα η Curve θα παρέχει 1% επιστροφή χρημάτων σε σχεδόν κάθε αγορά που. θα πραγματοποιήσει ο χρήστης, ή 5% για αγορές που θα πραγματοποιήσει μέσω του AppGallery. Η προσφορά είναι ενεργή για χρήστες της εταιρείας στη Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ισπανία αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

image.png.841c962a3dc5abaf2e0eb19a9d640942.png

Εκτός από τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει για τις αγορές σας, η Curve δίνει τη δυνατότητα χρέωσης μιας διαφορετικής κάρτας σας σε περίπτωση που κάνατε λάθος κατά την αγορά ενώ μια άλλη λειτουργία επιτρέπει την αυτόματη χρέωση της επόμενης κάρτας που έχετε στη λίστα σε περίπτωση που απορριφθεί η χρέωση στην πρώτη.

  • Like 1
  • Thanks 1