Πρόσφατα διέρρευσαν εικόνες ενός νέου tablet που πρόκειται να παρουσιάσει η Huawei, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει την ονομασία MatePad Pro (άλλοι κάνουν λόγο για MediaPad M7).

Η συσκευή αναμένεται να αντικαταστήσει το MediaPad M6 και ξεχωρίζει για την μικρή οπή (punch hole) που διαθέτει σε μία από τις γωνίες της οθόνης, για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας.

Η Κινέζικη εταιρεία θα προσφέρει το νέο της tablet με πληκτρολόγιο-stand που θα συνδέεται μαγνητικά καθώς και με stylus, και αναμένεται να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και υποδοχή ή υποδοχές USB-C. Αν και δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει οι προδιαγραφές του hardware, το νέο MatePad Pro πιθανολογείται ότι θα ενσωματώνει το Kirin 990 SoC της HiSilicon σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

1.jpg.96b93d3bea56a5ca559621d88551c7fa.jpg

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα σε Black και Silver, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για την ημερομηνία διαθεσιμότητας ή την τιμή του.

GSMArena

 

  • Like 1