Φωτογραφία του επερχόμενου TalkBand B5 της Huawei διέρρευσε πρόσφατα και για ακόμη μία φορά η Κινέζικη εταιρεία βασίζεται στο ίδιο κόνσεπτ που βασίστηκε και με το πρωτότυπο TalkBand B1 το 2014: ένα wearable που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός fitness tracker/ smartwatch και ενός «αποσπώμενου» headset τεχνολογίας Bluetooth σε μία συσκευή.

Ο βασικός «πυρήνας» της συσκευής λοιπόν είναι αποσπώμενος για να χρησιμοποιηθεί ως single-ear Bluetooth headset ώστε ο χρήστης του να μπορεί να απαντήσει σε κλήσεις κ.ά.

Ο γνωστός leakster Evan Blass (@evleaks) έδωσε τη φωτογραφία στο Internet ωστόσο δεν αποκάλυψε και πολλά για την συσκευή, ωστόσο είναι σίγουρο πως η Huawei πραγματοποίησε αρκετές βελτιώσεις στην συσκευή, τουλάχιστον στο… εσωτερικό, αφού από άποψη σχεδιασμού και αισθητικής φαίνεται να μοιάζει πολύ με το προηγούμενο μοντέλο, το TalkBand Β3 που κυκλοφόρησε το 2016. Λογικά, περιμένουμε την οθόνη του, όπως συνέβη και με τους προκατόχους του, να είναι τεχνολογίας OLED.

Όπως επίσης είναι φανερό από την φωτογραφία, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο –τουλάχιστον-εκδόσεις, με χρυσαφί απόχρωση και καφέ δερμάτινο λουράκι και με μεταλλικό μπρασελέ.

DhWXlKyUcAIZb1V.jpg.89e4ecabde6b6ff6d8887954483205d6.jpg

The Verge

GSMArena