Είναι νέο, παίρνει «άριστα» στη φωτογραφία και πρόκειται για ναυαρχίδα με τα όλα της.

Φυσικά, ο λόγος για το HUAWEI P60 Pro, το νέο smartphone της HUAWEI που παραμένει πιστό στην ιστορία της σειράς και ανεβάζει τον πήχη της φωτογραφίας σε smartphone κι όχι μόνο. Με σχεδιασμό που το καθιστά κομψοτέχνημα και δυνατότητες που το τοποθετούν στην κορυφή του είδους του, το HUAWEI P60 Pro συναρπάζει σε πολλούς τομείς και σε προσκαλεί να το γνωρίσεις!

Μια επαγγελματικού επιπέδου κάμερα, σε ένα κορυφαίο smartphone!

Όπως το έχει η παράδοση, έτσι και τώρα, το HUAWEI P60 Pro πραγματοποιεί άλματα προόδου στον τομέα της φωτογραφίας. Ενσωματώνει ένα πανίσχυρο σύστημα καμερών, με αποκορύφωμα τον φακό Ultra Lighting Telephoto με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα f/1.4 έως f/4.0. Πρόκειται για το πρώτο smartphone με φυσικό, ρυθμιζόμενο διάφραγμα, κάτι που συνεπάγεται απίστευτη φυσικότητα στις φωτογραφίες και ρυθμιζόμενο εφέ bokeh με ποιότητα επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής. Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, οι δυνατότητες που προσφέρει μια τέτοια τεχνολογία σε ένα smartphone είναι ασύλληπτες. Πορτρέτα ή φωτογράφιση αντικειμένων και τοπίων, με το κατάλληλο θόλωμα – τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μαγικά.

image.jpeg

Το μεγάλο διάφραγμα ωφελεί την κάμερα και σε άλλα σημεία, όπως ο φωτισμός, που επηρεάζει πάρα πολλά. Αρχικά, οι νυχτερινές λήψεις γίνονται τόσο καθαρές που είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες τραβήχτηκε μια φωτογραφία. Βλέπεις το φεγγάρι; Φωτογράφισέ το! Ένα παλιό κτήριο με πλούσιες λεπτομέρειες που «παίζουν» με το φως του φεγγαριού; Κάνε το «κλικ»! Με τόσο αποδοτική και ποιοτική νυχτερινή λειτουργία, θα αρχίσεις να αναζητάς έμπνευση σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν είχες φανταστεί.

Κι αυτή η έμπνευση μπορεί να βρεθεί ακόμη και στα πιο μικρά ή καθημερινά πράγματα. Για παράδειγμα, οι σταγόνες της βροχής που κυλούν σε ένα φύλλο, ένα έντομο που κάθεται στον κορμό ενός δέντρου, ένα λουλούδι με πανέμορφες λεπτομέρειες στα πέταλα. Όλα αυτά μπορείς να τα φωτογραφίσεις από απόσταση αναπνοής -κυριολεκτικά- μέσω του Super Macro, το οποίο σού επιτρέπει να φέρεις τον φακό μόλις λίγα εκατοστά μακριά από το θέμα και να το απαθανατίσεις με ασύλληπτη λεπτομέρεια. Όπως συνήθως, η αρχή γίνεται με… τα πράγματα στο γραφείο προτού η ποικιλία της φύσης τραβήξει το ενδιαφέρον του επίδοξου φωτογράφου.

Ακόμη κι αν το θέμα είναι εν κινήσει, ο ενσωματωμένος αισθητήρας κραδασμών ισοσταθμίζει την κίνηση και φροντίζει με το «κλικ», η σύλληψη του θέματος να μην περιλαμβάνει είδωλα. Ένα πουλί που πετάει στον ουρανό, ένα αυτοκίνητο που περνάει ή ένας άνθρωπος που τρέχει – όλα μπορούν να φωτογραφηθούν σαν να ήταν εντελώς στατικά, με μηδενικό κόπο.

Σχεδίαση που αρμόζει σε κόσμημα!

Απλό, όμως πανέμορφο και διαχρονικό. Αυτή η φράση περιγράφει τόσο ένα μαργαριτάρι όσο και το HUAWEI P60 Pro σε χρώμα Rococo Pearl. Στη λεία, λευκή πλάτη της συσκευής αποτυπώνεται ένα αμυδρό έγχρωμο μοτίβο που θυμίζει μαργαριτάρι κι αυτό το μοτίβο είναι μοναδικό για κάθε συσκευή. Έτσι, γίνεται δυο φορές ξεχωριστό: ένα μοτίβο που δεν βρίσκεται ξανά ούτε σε άλλα HUAWEI P60 Pro και φυσικά, σε οποιοδήποτε άλλο smartphone.

image.jpeg

Αν προτιμάς κάτι πιο κλασικό, τότε το Black σου… κλείνει το μάτι. Η πλάτη είναι φτιαγμένη από γυαλί και επεξεργασμένη ώστε να μην γυαλίζει υπερβολικά και παράλληλα, να απωθεί τα δακτυλικά αποτυπώματα που εύκολα μπορούν να χαλάσουν την τόσο καθαρή όψη μιας μαύρης πλάτης.

Μπροστά, θα βρεις κάτι εξίσου εξαιρετικό και πρακτικό: μια μεγάλη οθόνη 6.67” επενδυμένη με Kunlun Glass. Πρόκειται για τόσο ανθεκτική κατασκευή που απέσπασε πέντε αστέρια αντοχής σε δοκιμές από την ελβετική SGS, ενώ η αντοχή του κινητού συνολικά συμπληρώνεται με την πιστοποίηση IP68. Νερό, σκόνη και πτώσεις δεν «φοβίζουν» ένα HUAWEI P60 Pro.

Στις δύο πλάγιες πλευρές, η οθόνη είναι κυρτή και οτιδήποτε παρακολουθείς σε αυτή, μοιάζει να «χύνεται» στο πλάι σαν καταρράχτης, ώστε να απολαμβάνεις ταινίες και σειρές χωρίς να σε αποσπούν τα περιθώρια. Μάλιστα, το σχήμα αυτό βοηθάει και στο κράτημα, αφού το χέρι αγκαλιάζει ευκολότερα τη συσκευή ώστε, παρά τη μεγάλη οθόνη, να μην γίνεται άβολη στη χρήση.

image.jpeg

Με πάνελ τεχνολογίας LTPO και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης από 1Hz έως 120Hz, η οθόνη προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας με ακριβή και ζωηρά χρώματα, όπως και εξαιρετικά ομαλή κίνηση. Στην πράξη, αυτά συνεπάγονται μια άψογη εμπειρία θέασης για όλα τα είδη περιεχομένου, ενώ οι gamers θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τόσο τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης όσο και τον χαμηλό χρόνο απόκρισης σε κάθε άγγιγμα.

Οτιδήποτε χρειαστείς, βρίσκεται στο χέρι σου!

Καλοδεχούμενη η δύναμη, η επαγγελματικών προδιαγραφών κάμερα και η ποιοτική οθόνη – όμως πόσο χρήσιμα είναι όλα αυτά αν το κινητό δεν είναι… κινητό; Η αυτονομία και οι χρόνοι φόρτισης είναι πλέον πάρα πολύ σημαντικά κριτήρια αγοράς ενός smartphone και η HUAWEI φρόντισε να εξαλείψει τα όποια διλήμματα με το HUAWEI P60 Pro.

image.jpeg

Ενσωματώνει μπαταρία 4815mAh που αντέχει για πολλές ώρες χρήσης ενώ όταν εξαντληθεί, ο χρόνος που χρειάζεται στην πρίζα είναι λίγος. Χάρη στην τεχνολογία SuperCharge 88W, σε μόλις 10 λεπτά μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 50%, οπότε ακόμη κι αν ξέχασες να το φορτίσεις το βράδυ και φεύγεις για δουλειά το πρωί, άφησέ το 10 λεπτά στην πρίζα όσο ετοιμάζεσαι. Φεύγοντας, θα έχει φορτίσει αρκετά ώστε να κρατήσει πολλές ώρες χωρίς να χρειαστεί ξανά φόρτιση.

Μέσω του EMUI 13.1 -το οποίο τρέχει και στο κορυφαίο HUAWEI Mate X3 foldable της εταιρείας- που συνοδεύει τη συσκευή, έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις πολλά στοιχεία του περιβάλλοντος χρήστη όπως και να απολαύσεις τις τόσες ευκολίες που προσφέρει. Μια από τις πιο εντυπωσιακές είναι το Always-On Display (AOD) που μπορεί να φιλοξενήσει και τρισδιάστατα widgets –ρίξε μια ματιά στην οθόνη και αμέσως θα καταλάβεις τι καιρό έχει. Τα τρισδιάστατα σύννεφα που καλύπτουν τον ήλιο ή οι σταγόνες της βροχής, δείχνουν πανέμορφα και παράλληλα εξυπηρετούν.

Για πολλούς, πλέον, η «ψυχή» ενός smartphone είναι οι εφαρμογές του. Στο AppGallery θα βρεις εκατομμύρια εφαρμογών, από Instagram και TikTok έως WhatsApp, Viber και εφαρμογές ελληνικών τραπεζών. Με λίγα λόγια, όλη σου η καθημερινότητα υπάρχει στο AppGallery και η μετάβαση από άλλη συσκευή σε ένα HUAWEI P60 Pro είναι εύκολη υπόθεση.

 image.jpeg

Μέσα στο AppGallery θα βρεις και την εφαρμογή GBox, που είναι μεν δωρεάν αλλά… ανεκτίμητης αξίας. Αν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές της Google, όπως YouTube, Google Maps, Drive και άλλες, τότε μέσω του GBox μπορείς να τις εγκαταστήσεις εύκολα και γρήγορα στο νέο σου κινητό και να τις χρησιμοποιείς σαν να βρίσκονταν εκεί εξ αρχής. Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο το να… κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.