Όπως είναι γνωστό, το Huawei P20 Pro διαθέτει ένα από τα καλύτερα camera setups ωστόσο για ορισμένους, οι επιδόσεις του στη λήψη βίντεο δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τις φωτογραφικές.

Παρόλα αυτά, ακόμα και στον τομέα του βίντεο διαθέτει χαρακτηριστικά, που σπάνια τα συναντούμε σε άλλες συσκευές, ακόμα και επιπέδου ναυαρχίδας, όπως είναι η λήψη βίντεο στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο (για σούπερ αργή κίνηση). Μάλιστα, στην περίπτωση του P20 Pro, υπάρχει δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 1080p με 960fps, όταν στις φετινές ναυαρχίδες της Samsung η ανάλυση περιορίζεται στα 720p.

Με επερχόμενη αναβάθμιση ωστόσο, η Huawei πρόκειται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα λήψης στα 960fps, με την προσθήκη μίας αυτόματης λειτουργίας ενεργοποίησης. Πιο συγκεκριμένα, η ναυαρχίδα της Huawei πρόκειται να αποκτήσει κάτι σαν «smart action detection» όπως συμβαίνει και στην περίπτωση των Galaxy S9 και Galaxy S9+ της Samsung, ένα χαρακτηριστικό που πέρα από εντυπωσιακό είναι και εξαιρετικά βολικό, όταν λειτουργεί… σωστά. Έτσι, η λήψη βίντεο αρχής κίνησης θα ενεργοποιείται την κατάλληλη στιγμή μόλις ανιχνευτεί κίνηση από την συσκευή. Μάλιστα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητες ζουμ που φτάνει τα 5x του P20 Pro αναμένεται να αποτελέσει μία ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία.

Η Huawei πρόκειται να διαθέσει τη νέα αυτή δυνατότητα με επερχόμενο firmware update της συσκευής, που θα περιλαμβάνει bug fixes αλλά και άλλα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

PhoneArena

 

 

  • Like 2