Οι ειδήσεις από το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών για το οικοσύστημα της Huawei δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και παρουσιάσεις νέων προϊόντων.

Το Watch GT2 Pro αποτελεί το κορυφαίο smartwatch της εταιρείας για τη φετινή χρονιά, έρχοντας να βελτιώσει το ήδη αρκετά καλό περσινό μοντέλο. Σε ότι αφορά την κατασκευή του, η Huawei έχει δώσει έμφαση στην αίσθηση της πολυτέλειας, ενσωματώνοντας στην επιφάνειά του γυαλί από ζαφείρι για εξαιρετική αντοχή, ενώ για την υπόλοιπη κάσα έχει χρησιμοποιηθεί υλικό τιτάνιο. Το κάτω μέρος διαθέτει κεραμικό υλικό και μάλιστα υποστηρίζει για πρώτη φορά ασύρματη φόρτιση μέσω του προτύπου Qi, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους συμβατούς ασύρματους φορτιστές ή και στις πλάτες smartphone που υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Τον σχεδιασμό του Watch GT 2 Pro συμπληρώνουν τα δύο πλήκτρα-κορώνες καθώς και το δερμάτινο λουράκι.

huawei_watch_gt_2pro_1.jpg.d44bed3677907f5e362b795705a0aa4c.jpg

huawei_watch_gt_2pro_2.jpg.be38518bb75c74a8feb245ab9a5fbbde.jpg huawei_watch_gt_2pro_5.jpg.e0290cf6f586ed7c41a6f709429b08bc.jpg 

Η οθόνη του GT 2 Pro στηρίζεται στην AMOLED τεχνολογία και έχει διαστάσεις 1,39 ιντσών με ανάλυση 454 x 454 (326PPI). Περιλαμβάνεται και ηχείο προκειμένου να απαντήσετε κανονικά σε τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε στο smartphone σας, χωρίς καν να χρειαστεί να το ακουμπήσετε. Δεν λείπουν οι λειτουργίες γυμναστικής, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 100 προγράμματα που περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα σπορ. Ειδικά φέτος, η Huawei δίνει έμφαση στις μετρήσεις που αφορούν το γκολφ, με το Watch GT 2 Pro να μπορεί να δώσει μια σειρά από δεδομένα σχετικά με τις επιδόσεις σας (swing). Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που σας αρέσει το σκι ή το Snowboard, όπου στην οθόνη του ρολογιού αλλά και στην αντίστοιχη εφαρμογή, μπορείτε να δείτε στοιχεία όπως το ύψος ανύψωσης,  τη μέγιστη κλίση και το σύνολο των μέτρων κατάβασης. 

Κατά τη διάρκεια όλων των προγραμμάτων γυμναστικής, γίνεται μέτρηση των καρδιακών σας παλμών, με τη Huawei μάλιστα να αναφέρει ότι αυτή είναι η ακριβέστερη μεταξύ όλων των smartwatch της αγοράς, ακόμα και από σχετικό επαγγελματικό εξοπλισμό. Επιπλέον γίνεται μέτρηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα του χρήστη όπως επίσης και τα επίπεδα στρες στη διάρκεια της ημέρας, με σχετικές ενδείξεις στην οθόνη όταν κριθεί αναγκαίο. Στο ίδιο το ρολόι μπορούμε να αποθηκεύσουμε περισσότερα από 500 τραγούδια ενώ η Huawei διατηρεί την εντυπωσιακή αυτονομία του προκατόχου του και η οποία φτάνει τις 2 εβδομάδες με τυπικά σενάρια ή τις 30 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS.Image.png.d87b64b44091603dd08f8523bf14afe0.png

Στα διαθέσιμα watchface περιλαμβάνονται και μερικά που εμφανίζουν ενδείξεις για τον καιρό προκειμένου να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα όταν βγείτε από το σπίτι σας. Το Huawei Watch GT 2 Pro θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα και στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις, Classic και Sport, με τις τιμές που ανακοινώθηκαν να είναι €329 και €349 αντίστοιχα.

  • Like 1